Лятото най-накрая дойде и Burgas24.bg  реши да те пренесе на плажа

...
Лятото най-накрая дойде и Burgas24.bg  реши да те пренесе на плажа
Коментари Харесай

Спечели уикенд за двама на морето с Burgas24.bg

Лятото най-сетне пристигна и  Burgas24.bg   реши да те придвижи на плажа на Южното Черноморие безусловно гратис! 

Участвай в лятната ни игра " Дестинация Юг " и спечели уикенд за двама на морето

За задачата, всеки работен ден сред 3 и 17 август , тук и в уеб страниците, част от медийната ни група (Пловдив, Бургас, Варна, Благоевград и Русе) ще бъдат оповестени невероятните фотопроизведения на надарения бургаски фотограф Евгени Динев, изобразяващи най-красивите места по Южното Черноморие. 

От теб се желае да отговориш вярно на въпроса  кое обитаемо място е изобразено на фотографията  и да попълниш късата форма за присъединяване в уеб страницата на акцията. 

За всяка едно място ще разполагаш с  жокер  и един ден време за размисъл. На идващия ден в секция " Отговори " или във всеки един от уеб страниците на медийната ни група, ще можеш да видиш правилния отговор и да получиш повече информация за съответното място и по какъв начин тази година можеш да се позабавляваш там. 

Отговаряй кое място е изобразено на всяка фотография в " Дестинация Юг " , любувай се на красивите морски картини и усили опцията си за продобиване на премия. А премиите, които осигуриха нашите спонсори, са супер морски. 

Участвайки в играта ни, имаш опцията да спечелиш  Уикенд за двама на морето в Гранд хотел и СПА Приморец в Бургас или  Ваучери за сантиментално пътешестване до остров Света Анастасия, с включени нощувка и закуска, обезпечени от Община Бургас. 

Готов ли си? Ние те чакаме, заровили пръсти в пясъка на Южното Черноморие! 

Вижте първия въпрос тук!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР